Is it just me or...

Ideas, likes, dislikes, recommendations, and opinions regarding the Big Road Blues web site and forums.

Is it just me or...

Postby rookie » Wed Mar 15, 2006 6:14 pm

...sometimes when you get an email saying there's been a response to one of the posts you've added to, or when the topics list shows one of them has been updated by somebody at whatever o'clock, you click on the link but find that the page that comes up doesn't have that new post on? Refreshing it, quitting Explorer etc doesn't have any effect...
rookie
Contributor
Contributor
 
Posts: 80
Joined: Wed Sep 08, 2004 11:45 am

RE: Is it just me or...

Postby hashtaff » Wed Mar 15, 2006 10:03 pm

I think it's just you.
(leastways I don't seem to have the same problem)

"First feel really bad. Or really good. The point is to feel" doc Mojo
User avatar
hashtaff
Contributor
Contributor
 
Posts: 288
Joined: Sat Jul 06, 2002 7:01 am
Location: Hobart, Tasmamia, Australia

RE: Is it just me or...

Postby ricochet » Wed Mar 15, 2006 10:20 pm

I've occasionally seen screwy behavior like that, but not lately.

"A cheerful heart is good medicine."
User avatar
ricochet
Regular
 
Posts: 10256
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Bristol, Tennessee, USA

RE: Is it just me or...

Postby maxx england » Thu Mar 16, 2006 12:33 pm

i think it's some systems have a delay in them, I get that on the public library terminals.
User avatar
maxx england
Contributor
Contributor
 
Posts: 3944
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Birmingham UK

RE: Is it just me or...

Postby rookie » Thu Mar 16, 2006 1:30 pm

It shouldn't happen here though - I access it from work, where there's a superfast broadband thingy. Then again, sometimes I can be on a website filling in forms for over 10 minutes, click the 'send' button and nothing happens. That's not at all annoying, is it?
rookie
Contributor
Contributor
 
Posts: 80
Joined: Wed Sep 08, 2004 11:45 am

RE: Is it just me or...

Postby bosco » Thu Mar 16, 2006 3:48 pm

you click on the link but find that the page that comes up doesn't have that new post on it?

It's not just you Rook. I'm on the board almost every day and find that happens quite frequently. A topic header will list a new post with a time stamp but the post won't be there. I've often thought that the poster may be editing his entry his entry when this happens or walked away from his pc in the middle of composing his post.

I dunno, sometimes after I log out and log back on later in the day the listed posts appear. Ghost in the machine I say.

Bosco
User avatar
bosco
Contributor
Contributor
 
Posts: 1505
Joined: Thu Mar 10, 2005 12:36 am
Location: Michigan

RE: Is it just me or...

Postby ricochet » Thu Mar 16, 2006 7:27 pm

>Ghost in the machine I say.

Postergheist.



"A cheerful heart is good medicine."
User avatar
ricochet
Regular
 
Posts: 10256
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Bristol, Tennessee, USA

RE: Is it just me or...

Postby maxx england » Fri Mar 17, 2006 12:14 pm

>Postergheist.

Neat
User avatar
maxx england
Contributor
Contributor
 
Posts: 3944
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Birmingham UK

RE: Is it just me or...

Postby lorilu » Fri Mar 17, 2006 6:01 pm

I got a postergeist in my machine
And man, it just won't let me on that screen
I got the losin, confusin
Nothin but screwin wit me
Computer Blues
lorilu
Regular
 
Posts: 943
Joined: Sat Sep 17, 2005 4:58 am
Location: California


Return to Suggestion Box and Opinions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest