I'm Back

A forum devoted to the discussion of playing bass with the blues.

I'm Back

Postby BobHolland » Fri Oct 13, 2006 6:54 pm

Been way busy lately & haven't visited in a while.
Thought I'd see if I could post a photo.
This is a first, so here goes.

[img]http://i80.photobucket.com/albums/j169/BobHolland/100_0262.jpg[/img]

Let's see if I got it right.
My Jazz Bass Relic (96) & Kay M-1 (1950)
User avatar
BobHolland
Regular
 
Posts: 164
Joined: Sun Jun 18, 2006 2:02 pm

Postby BobHolland » Fri Oct 13, 2006 6:55 pm

Sorry, It didn't work. But at least I tried. Better luck next time to me.

Bob
User avatar
BobHolland
Regular
 
Posts: 164
Joined: Sun Jun 18, 2006 2:02 pm

Postby ricochet » Fri Oct 13, 2006 7:36 pm

Wasn't your fault. PappyJ turned off photo display after some jerk plastered disgusting pics all over the board a few days ago.
User avatar
ricochet
Regular
 
Posts: 10256
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Bristol, Tennessee, USA

Postby BobHolland » Fri Oct 13, 2006 7:55 pm

I thought I had done something wrong.
Is Pappy gonna turn it back on soon?

Bob
I play Bass. 8)
User avatar
BobHolland
Regular
 
Posts: 164
Joined: Sun Jun 18, 2006 2:02 pm

Postby ricochet » Fri Oct 13, 2006 8:18 pm

Dunno. He might, since now he's personally approving all new members. You can ask him via PM, or down in the board suggestions section.
User avatar
ricochet
Regular
 
Posts: 10256
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Location: Bristol, Tennessee, USA

I got it !

Postby BobHolland » Sun Oct 22, 2006 4:13 pm

Couldn't get the photo to load. But I did get the photo to load as an avatar. :lol: :lol: :lol:
Now back to our regularly scheduled programing. :wink:
Bob
User avatar
BobHolland
Regular
 
Posts: 164
Joined: Sun Jun 18, 2006 2:02 pm


Return to Bass - Meet Me At The Bottom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron