Page 1 of 2

What's up with The Blues Box???

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 9:14 pm
by blues_man_dan
I frequent other harp forums and have not been able to log into The Blues Box for some time now... I am a registered user but when I attempt to login it reads that I must "activate" my account... I follow the steps and do not receive the activation code...

BrianP... I see that you post on the forum, are you having this issue?

I can not even send a message to the webmaster to see what's up...

Anyone else that frequents that site having issues, please let me know or help a brother out...


Thanks

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 9:15 pm
by blues_man_dan

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:49 pm
by bosco
It's not letting me log in either.

I haven't seen Randy post in quite a while and I noticed that the Bluesbox link has disappeared from all of his previous posts on this forum. Strange.

Bosco

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:55 pm
by dblues
I will check this out for you guys. I will e-mail the Admin for you

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:59 pm
by blues_man_dan
Thanks D... I realy dig the amp section of that forum...

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 4:47 am
by thebluesbox
I did a house clean up of the forum, tried something new for the server to run smoother, yes all history was wiped clean and some people didnt like that but thats no reason it cant start fresh.

I did check and might have had some settings waked out, you can try now and see if you can login ok if not let me know and I can try better to figured out whats going on there, but it should be ok now.

I was at a forum and some guy accused me of spamming my advertisments in my sigs so im trying to be a nice fella.

I have a fresh URL for you guys its a nice pretty authenticated fresh cool.... you get the idea its http://www.thebluesbox.com

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 6:16 am
by allanlummox
I'd been wondering as well...

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 12:09 pm
by blues_man_dan
Seems to work now... Thanks!!!

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 2:43 pm
by thebluesbox
Great guys thanks for the heads up....... NOW GO GET SOME GEAR TOPICS STARTED AGAIN :-)

thanks for your participation in multiple forums, I do the same as well, 3 is a crowd and thats a good thing in this case !

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 4:04 pm
by bosco
Hey, I'm back in....thanks!

Bosco

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 4:24 pm
by beachmaster
Just joined in on your forum Bluesbox... Looks good, best of luck with it!

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 4:51 pm
by ricochet
BluesBox, you've been a valued contributor here for a good while. I hardly think that a pointer to your service in your sigs here is "spamming."

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 8:54 pm
by angerboy
I went there after the Harmonica Heaven forums went away. There was some good stuff there that got nuked liked Brian P's review of 8" speakers.

When the Blues Box archive was killed, I was rather disappointed. I drop in there, but haven't posted anything.

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 8:56 pm
by thebluesbox
I appreciate that ! Thanks...

Beachmaster The Blues Box is some years old, I just performed a server purging so the posts are down to the startingline again.

I dont think I will try that move again though I dont think its going to do much for the performance anyway.

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 10:40 pm
by beachmaster
Sorry to hear about the loss of old posts. I had that happen to me on a forum a couple of years ago and lost a lot of good stuff. All you can do is pick it up and kick it up. Looking forward to being a part of the resurrection!